Sertifika / Diploma Programları


İNGİLTERE, A.B.D. ve KANADA’da Yıl Boyu Sertifika ve Diploma Programları

İngiltere, A.B.D ve Kanada’da Dil Okullarında verilen bu programlar, eğitimleri ve/veya meslekleri ne olursa olsun, kendilerini ilgi duydukları yeni bir alanda geliştirmek ve kariyerlerine yeni bir boyut kazandırmak isteyenler için çok uygundur. 

Bu programlara katılabilmek için katılımcıların İngilizce dil düzeyleri, eğitimlerini rahat takip edebilecek kadar iyi olmalıdır. Genelde TOEFL veya IELTS sınavından belirli bir not almaları gereklidir. İstenilen bu sınav sonuçları yoksa, katılımcının bu programı alacağı Üniversite veya dil okulunda, önce birkaç aylık genel İngilizce Eğitimi alması gerekir. Sertifika ve Diploma programları 1 ay ile 1 yıl arasında değişen sürelerde verilir. Daha uzun süreli olanlar da vardır, ancak çoğunluğu 4 –8 ay sürelidir. Bu programlara yıl boyunca değişik zamanlarda başlanabilir. Bu kısa dönemli sertifika ve diploma programları katılımcıya kariyerinde yeni bir ufuk kazandırır. Bazı okulların ilaveten sunduğu staj imkanları ise, katılımcıların teori ile pratiği bir arada geliştirmelerini sağlar.

Yurtdışında Dil Okullarında verilen Sertifika ve Diploma Programları için verdiğimiz danışmanlık hizmeti ücretsizdir. 


Yabancı dil ihtiyaçlarınızı anlatmak ve sorularınızı sormak için, lütfen bizimle hemen iletişime geçin. Size hızlıca dönüş yapabilmemiz için telefon numaranızı bırakmanızı rica ederiz.